Om When

When er et anerkjent og innovativt koreansk hudpleiemerke med et stort utvalg av sheet mask, ansiktsmaske i leire, skrubb og krem samt masker til bryst og hals. Med When kan du ha en maske tilgjengelig for et hvert behov slik at du enkelt kan velge en ansiktsmaske som passer deg uansett hudtilstand.

WHEN ble opprettet av Koreanske Jin Han Lee, spesialist på helse. Målet hans var å gjøre det mulig å ta hudpleiebehandlinger i sitt eget hjem som holdt like høy kvalitet som på hudpleiesalonger.
For å få til dette samlet Mr. Lee en gruppe hudpleiespesialister som bestod av: En hudlege med aldring som sitt spesialfelt, en biolog med patentert bioteknologi og en botaniker med spesialkompetanse innenfor terapeutiske urter og planteekstrakter. Et resultat av dette samarbeidet ble “Mini Spa by Skin Intelligence“ hudpleie som gir næring fra det dypeste nivået av huden, med naturlige fuktighetsgivende faktorer som gir resultater som du umiddelbart kan se”.

When 10:00 PM - Ansiktsmaske som gir huden en avslappende behandling før du går til sengs. Virksomme stoffer som C-vitamin, ekstrakt fra vannmelon og hydrolysert kollagen gir huden det den trenger for at du skal våkne med en frisk og vakker hud med glød. Ordet skjønnhetssøvn får en ny betydning.

When Glamour Base - Ansiktsmaske som gir huden de beste forutsetningene for en jevn, frisk og holdbar makeup. Ansiktsmasken inneholder kokos, adenosin og peptider som styrker huden og gir den mer elastisitet. Hyaluronsyre fukter huden, og ekstrakt fra ginseng gir næring og energi. Legg masken før du sminker deg.

When Travelmate - Ansiktsmaske som gir huden den beskyttelsen den trenger mot vær og vind på reisen. Ansiktsmasken har en herlig gelekonsistens, og inneholder kokos, kamille og urteekstrakt som fukter og roer huden etter for eksempel sol eller tørr luft. Hyaluronsyre bevarer hudens fuktighetsbalanse, og ekstrakt fra ginseng gir næring og energi.

When Snow Magic - Ansiktsmaske for deg som ønsker en klar hud med frisk glød. Ulike faktorer som sol, varme eller stress kan påvirke og skade huden. Ansiktsmasken med gelekonsistens har ingredienser fra kokos, aloe vera og nikotinamid som gir huden en boost av beroligende fukt og velgjørende næring. Hyaluronsyre fukter huden, og ekstrakt fra ginseng gir næring og energi.

When The Last Choice - Ansiktsmaske som fungerer som en tørsteslukker for tørr hud. Huden får en skikkelig fuktighetsboost med denne myke ansiktsmasken. Kokos, natrium og kokosnøttjuice, sodium og sakkarid isomerat tilfører rikelig med fukt. Hyaluronsyre bevarer hudens fuktighetsbalanse, og ekstrakt fra ginseng gir næring og energi. Huden blir fuktet og myk med en frisk glød.

Every time, everywhere, whenever your skin needs a Mini Spa by Skin-Intelligence experience thats WHEN we are there or you! 

På Ansiktsmaske finner du WHEN og mange andre merker som gir deg perfekt hud!