Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Ansiktsmaske

Hvordan bruke ansiktsmaske?

  1. Skrubb huden før du påfører ansiktsmaske. Dette for å fjerne døde hudceller slik at serumet i ansiktsmasken trekker bedre inn i huden din. 

  2. Slapp av og la ansiktsmasken virke i 20-30 minutter.

  3. Fjern forsiktig ansiktsmasken og masser inn resterende serum inn i huden. Ikke nødvendig å skylle av. 

Hvordan velge en ansiktsmaske ut fra hudtype?

  • Peelingmasker passer best for personer med kviser og urenheter
  • Kremmasker passer best for personer som har normal eller tørr hud
  • Leiremasker passer best for personer som har fet hud
  • Fukt og gelemasker passe for alle hudtyper

Kan jeg bruke ansiktsmasken på nytt?

Nei, ansiktsmasken er kun til engangsbruk.

Hvor lenge kan ansiktsmasken være på?

Sjekk pakken for tidsanvisninger og følg dem nøye. De fleste ansiktsmasker må være på i 15 til 30 minutter. Hvis du lar masken være på for lenge, kan den tørke ut og begynne å trekke fuktighet ut av ansiktet ditt.

Hva er forskjellen mellom krem og ansiktsmaske?

Ansiktsmasken kan tvinge huden til å suge opp alle de intensive ingrediensene den inneholder. Uansett type ansiktsmaske har det til felles at de ligger i et tykt og konsentrert lag på huden i lengre tid og nærmest innkapsler huden i et skjold av pleie. Til motsetning fra kremer som fordeles i et tynt lag og forsvinner fra hudens overflate med det samme.

Hvor ofte du kan jeg bruke ansiktsmaske?

Du kan bruke ansiktsmaske så mange ganger du vil gjennom dagen eller uken, men vi anbefaler at du bruker den tre ganger i uken eller en gang om dagen for ekstra pleie.

Hvordan oppbevare ansiktsmasken?

Du bør oppbevare ansiktsmasken på et kjølig og tørt sted. For best mulig resultat kan du plassere ansiktsmasken i kjøleskapet 30 minutter før påføring. Nedkjølte masker som påføres vil presse sammen veggene i blodkarene, øke blodsirkulasjonen, stramme opp og forfriske huden.

K-Beauty

Hva er K-Beauty?

K-Beauty står for korean beauty. Det er hudpleieprodukter basert på sør-koreansk filosofi om hvordan og hva man skal bruke for å oppnå en perfekt hud.

G-Beauty

Hva er G-Beauty?

G-Beauty, eller tysk skjønnhet, handler om naturlige, vitenskapsledede, multifunksjonelle formler som gagner huden din. G-Beauty kjent for sine effektive formler som er laget for å målrette spesifikke hudproblemer. Det handler ikke bare om luksus eller velvære, men fokuserer i stedet på ditt generelle velvære. Ingrediensene som brukes er naturlige og organiske. De kommer fra biodynamiske gårder (organiske gårder som ikke bruker kunstgjødsel) for å sikre at formlene holder seg rene.

Hvorfor er G-Beauty blitt så populært?

For det første fungerer disse produktene virkelig og har vitenskapelig støtte. Deretter er de det miljøbevisste alternativet folk ser etter i denne tiden av klimaendringene.

Sheet Mask

Hva er Sheet Mask?

Sheet mask er ansiktsformede ark gjennomvåte av en næringsrik løsning som kalles serum. Arket består av forskjellige materialer, inkludert papir, fibre eller geltyper.

Hvordan bruker jeg Sheet Mask?

Følg anvisningen på pakken, legg masken på et rent ansikt, la den ligge på i angitt tid.

Hvordan er størrelsen på Sheet Mask?

Sheet Mask kommer kun i en størrelse, men siden alle ansikt er forskjellige, vil det være enklest å starte fra pannen og klappe den forsiktig på nedover ansiktet. Plasser hullene først over øynene, juster rundt nese og deretter munn.

Hvor ofte kan jeg bruke Sheet Mask?

Du kan bruke Sheet Mask så mange ganger du vil gjennom dagen eller uken, men vi anbefaler at du bruker den tre ganger i uken eller en gang om dagen for ekstra pleie.

Kan jeg bruke Sheet Mask på nytt?

Nei, Sheet Mask er kun til engangsbruk.