Øyemaske

Hva er en øyemaske? 

Mange er plaget av poser under øynene, mørke ringer eller fine linjer i den tynne huden rundt øynene. Med en øyemaske som er laget av hydrogel pads og tilsatt aktive ingredienser, vil du kunne få hjelp til å redusere akkurat dette. I tillegg vil en øyemaske gi masse fuktighet til huden rundt øynene, og dermed gi en oppfriskende følelse.

I sortimentet finner du øyemaske som inneholder en eller flere av følgende ingredienser: 

Øyemasker passer for alle hudtyper, enten du har normal, fet eller kombinasjonshud. 

Hvordan fungerer en øyemaske?

En øyemaske virker stort sett på samme måte som en ansiktsmaske. I stedet for å behandle hele ansiktet, er en øyemaske kun tiltenkt området under og rundt øynene. Hver forpakning av øyemaske består av ett eller flere par øyepads, som er formet som halvmåner. 

En øyemaske inneholder ulike ingredienser som både tilfører fuktighet og retter seg mot spesifikke tilstander rundt øynene. 

Er du for eksempel plaget av poser under øynene, vil en øyemaske kunne hjelpe deg å redusere synligheten av dette. En annen type øyemaske inneholder ingredienser som bidrar til å redusere mørke ringer under øynene. Har du fine linjer rundt øynene, vil du også finne en øyemaske som kan hjelpe deg midlertidig til å redusere dem. 

Det er flott å bruke øyemaske før du sminker deg, da det vil forbedre huden din rundt øynene og gjøre den glattere. Dette bidrar til at det blir mer effektivt å påføre concealer under øynene, slik at du får et friskere og mer opplagt utseende.

Det er viktig å vite at resultatet etter bruk av en øyemaske kan variere fra person til person. Det kommer helt an på alder, hvilken hudtype du har og din generelle hudkvalitet. 

Du bør også være klar over at en øyemaske gir ingen langtidseffekt, men den vil gi god virkning samme dag som du bruker den. Deretter vil effekten gradvis avta.

Hvordan bruke øyemaske

  1. En øyemaske skal brukes på sminkefri, ren og tørr hud. 

  1. Påfør øyemasken ved å plassere en halvmåneformet pads under hvert øye. Den smale delen av øyemasken skal vende inn mot øyekroken. Ønsker du en mer kjølende effekt, bør du la øyemasken ligge i kjøleskapet i 15 minutter før du skal bruke den.

  1. La din øyemaske virke i 10 - 20 minutter. 

  1. Ta av øyemasken, og massér inn restene fra serumet. Øyemasken er kun til engangsbruk.

For best resultat anbefales det å bruke øyemaske 2 ganger i uken. Velg en øyemaske som passer akkurat for deg og dine behov.